Rubbere Sportvloeren

Wat is een rubberen sportvloer?

Een rubberen sportvloer is een type vloerbedekking die speciaal is ontworpen voor sport- en fitnessruimtes. Het bestaat uit rubberen tegels of rollen die zijn gemaakt van duurzame en veerkrachtige materialen, zoals synthetisch rubber of gerecyclede rubberkorrels. Deze vloeren bieden verschillende voordelen, waaronder schokabsorptie, geluidsdemping, antislip eigenschappen en weerstand tegen slijtage en impact. Rubberen sportvloeren worden vaak gebruikt in sportscholen, fitnesscentra, speelplaatsen, atletiekbanen en andere sportfaciliteiten vanwege hun duurzaamheid en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en texturen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

Hier zijn enkele kenmerken van een rubberen sportvloer:

Enkele kenmerken van een rubberen sportvloer zijn:

  • Schokabsorptie: Rubberen sportvloeren bieden uitstekende schokabsorptie, waardoor ze ideaal zijn voor intensieve sport- en fitnessactiviteiten. Dit helpt blessures te voorkomen en vermindert de impact op gewrichten en spieren.
  •  Duurzaamheid: Rubberen sportvloeren zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, scheuren en krassen. Ze kunnen lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik, en vereisen weinig onderhoud.
  • Antislip eigenschappen: Rubberen sportvloeren hebben een natuurlijke antislip textuur, waardoor ze veilig zijn om op te lopen, rennen en trainen, zelfs als ze nat zijn van zweet of water.
  • Geluidsdemping: Dankzij de veerkrachtige eigenschappen van rubber absorberen deze vloeren geluid, wat resulteert in een stillere trainingsomgeving. Dit is vooral gunstig in drukke sportscholen en fitnesscentra.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Rubberen sportvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen worden gereinigd met water en milde reinigingsmiddelen om vuil, zweet en bacteriën te verwijderen.
  • Veelzijdigheid: Rubberen sportvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en diktes, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten sport- en fitnessruimtes. Ze kunnen ook worden aangepast aan specifieke sport- en trainingsbehoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Denis is de eigenaar en hij neemt graag jouw belletje op.

Contact

Deco van Vloer tot Raam 
Hofjesweg 2
4844 TC Terheijden

Direct e-mailen: info@vloertotraam.nl

KVK: 78461421
BTW NR: NL861409085B01

Openingstijden

Maandag van 9.00 t/m 14.00
Dinsdag van 9.00 t/m 14.00
Woensdag afwezig
Donderdag van 9.00 t/m 14.00
Vrijdag afwezig

Showroom op afspraak

Snel naar